Valilik tarafından yapılan duyuruda; “Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarından alınan verilere göre Çanakkale merkez çevreleri olan, Merkez, Eceabat, Gelibolu, Lapseki, Ezine ve Bayramiç ve batısında, Gökçeada, Bozcaada ve Ayvacık’ta görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani, sel, su baskını yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında hamleli kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.
VALİLİKTEN METEOROLOJİK UYARI!
Çanakkale Valiliği bugün beklenen gökgürültülü sağanak yağışla ilgili bir duyuru yayınladı. Yapılan duyuruda, vatandaşların ani su ve sel baskınlarına karşı tedbirli ve duyarlı olunması bildirildi.
Yayınlanma :
05.09.2023 16:50
Güncelleme :
05.09.2023 16:50


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: