Lapseki İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından organize edilen programda Umurbey Merkez camisinde sabah namazı kılınarak kahvehanelerde çorba ikramı verildi.
Lapseki İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından organize edilen programda Umurbey Merkez camisinde sabah namazı kılınarak kahvehanelerde çorba ikramı verildi. Lapseki Ensar Vakfı yönetim kurulunun da katıldığı etkinlikte cemaate katılan vatandaşlara çorba ikramı yapıldı. Dernek başkanlığından yapılan açıklamada faaliyetlerin devam edeceği bildirildi. Lapseki Ensar Vakfı Şube başkanı İsmail Deveci hayırlara vesile olan tüm faaliyetleri desteklediklerini ifade etti. Genç yüzlerle bir arada olmanın ayrı bir keyif verdiğine dikkat çeken Deveci, “Toplumun huzuru ve kişinin manevi gelişimi için güzel adımlar atılıyor” dedi.
Umurbey Merkez camisinde Sabah Namazından Sonra Kahvede Çorba İkramı
Umurbey Merkez camisinde Sabah Namazından Sonra Kahvede Çorba İkramı
Yayınlanma :
18.01.2016 12:19
Güncelleme :
18.01.2016 12:19


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: