- Uğur Demirok Yeni Takımıyla İlk Antrenmanına Çıktı
- Uğur Demirok Yeni Takımıyla İlk Antrenmanına Çıktı
Yayınlanma :
15.01.2015 19:00
Güncelleme :
15.01.2015 19:00


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Trabzonspor’un, Akhisar Belediyespor’dan transfer ettiği Uğur Demirok ilk kez katıldı. Milli takım kamplarında bulunan Medjani, Yatabare ve Constant ile sakatlıkları süren Belkalem, Deniz Yılmaz, Soner, Waris ve gribal enfeksiyon geçiren Aykut Demir ile Fatih Öztürk antrenmanda yer almadı.
İlk 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışmada hafif sakatlığı bulunan Papadopoulos ve yeni transfer Uğur Demirok ise düz koşu yaptı. Çalışmayı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, asbaşkan Ali Kemal Başaran ve yöneticiler de izledi. Trabzonspor hazırlıklarını yarın da çift antrenmanla sürdüreceği öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: