Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen tüp satışlarında TC Kimlik Numarası güncellemelerinde bayiler sorun yaşıyor.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 1 ocak 2017 tarihinden itibaren Kaymakamlık nezdinde sürdürülen çalışmalar kapsamında tüp bayileri satış sırasında müşterilerden TC kimlik numarası istiyor. Bazı vatandaşların dolandırıcılık şüphesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak şikayetlerde bulunduğu belirlendi. Tüp bayileri yaptıkları ortak açıklamada, "Bizlere iletilen tebligat gereği yanıcı ve patlayıcı madde olan tüp satışlarında müşterilerden TC kimlik numarası istiyoruz. Bunları düzenli olarak ilçe kaymakamlığına bildiriyoruz. Bazı müşteriler TC kimlik numarası vermeme kon usunda ısrar ediyor. Bizlerde gerekli bilgiyi emin yerden almaları için kaymakamlık birimine yönlendiriyoruz. Burada devletin bir yaptırımı var" diyerek kamuoyunun bilgilenmesini istedi.
Tüp bayileri TC kimlik numarası sorgulamalarında sıkıntı yaşıyor
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen tüp satışlarında TC Kimlik Numarası güncellemelerinde bayiler sorun yaşıyor.
Yayınlanma :
21.02.2017 19:36
Güncelleme :
21.02.2017 19:36


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: