Tekirdağ’da Lüks Sitede Yangın Paniği
Tekirdağ’da Lüks Sitede Yangın Paniği
Yayınlanma :
24.08.2015 19:25
Güncelleme :
24.08.2015 19:25


Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde TOKİ Konutları’nın arka kısmında başlayan anız yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın 200 dönümlük alanda etkili olurken, çevrede bulunan lüks siteleri de tehdit etti. Yangının büyüdüğünü gören site sakinleri panik yaşadı. Mahalle sakinleri yangının evlerine sıçramaması için müdahale etmeye çalışırken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman İşletme Müdürlüğü arazöz aracı sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri ve Orman İşleri ekiplerinin yoğun çalışması sonucu villalara sıçramadan kontrol altına alındı. Mahalle sakinleri yangın sonucu korku dolu anlar yaşarken, kullanılmayan bir villanın çatısı yandı.
Yangından dolayı çok korktuğunu belirten Meltem Dündar, "Biz kendi yangınımızı kendimiz söndürdük. Sular elimizde bütün komşular çoluk çocuk herkes çığlık çığlığa, hayvanlar bile etkilendi dumandan. İtfaiye geldi beş dakika sonra ’Suyumuz bitti’ dedi gitti. Çorlu’dan itfaiye geldi, tabi bütün dört bir tarafı sardıktan sonra. Biz alevler içerisinde kendi evimize su tuttuk. O anı yaşamanız gerekirdi, çok kötü bir gün geçirdik" dedi.
Bilal Karabulut ise, yangının bir anda büyüdüğünü ve evine sıçradığını ifade ederek, "İtfaiye ters yönlü söndürmeye başlayınca yangın bu tarafa döndü. Ondan sonra yayıldı bir daha da başa çıkamadık. Rüzgar çoktu. Her estiğinde alıp ateşi götürdü" diye konuştu.
Yangının çıkış sebebi araştırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: