‘pardon Bekar Mısın?’ Perdelerini Aliağalılar İçin Açacak
‘pardon Bekar Mısın?’ Perdelerini Aliağalılar İçin Açacak
Yayınlanma :
07.07.2015 12:05
Güncelleme :
07.07.2015 12:05


Oyuncu Ahmet Çevik’in kendi adını taşıyan tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyunda, Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Dost Elver, Tuğba Özay, Aslı Omag, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut ve Yağız Şanal gibi sevilen oyuncular rol alıyor. Kiracı ve ev sahibi ilişkisini farklı bir üslupla anlatan ‘Pardon Bekar mısınız?’ı Mustafa Arıkoğlu yazdı. Oyunu, ödüllü yönetmen Apo Kaya yönetirken, müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer hazırladı.
9 Temmuz Perşembe günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 22.00’de sahneye konulacak oyunun biletlerinin 5 TL olarak belirlendiği bildirildi. Oyunu izlemek isteyenlerin biletlerini ASEV gişelerinden ve biletix üzerinden temin edebileceği duyuruldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: