Ödemiş’e Doğalgazda Epdk’dan İzin Çıktı
Ödemiş’e Doğalgazda Epdk’dan İzin Çıktı
Yayınlanma :
07.07.2015 12:30
Güncelleme :
07.07.2015 12:30


Uzun zamandır konuşulan gündemden düşmeyen Ödemiş’e doğalgaz’ın gelip gelemeyeceği ile ilgili olarak son noktayı Başkan Mahmut Badem koydu.
Belediye binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Mahmut Badem, verdikleri sözleri tutmaya devam ettiklerini belirterek, “Bildiğiniz gibi 30 Mart’ta söz verdiğimiz sözleri tutmaya yerine getirmeye devam ediyoruz. Ödemiş’e doğalgazın gelmesi ile ilgili de bir söylemimiz vardı. Ödemiş’e doğalgazı getirme girişimlerimizin sonucunda önemli bir adım atılmış oldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) izin çıktı. Bugüne kadar İzmirgaz ile görüşmelerimiz de devam etti ancak EPDK’dan raporun çıkması gerekiyordu. Doğalgazı ne kadar kullanacağımız, ne kadar harcama yapılacağı ya da olur mu? Olmaz mı? Sorularından önce EPDK’nın sonucu önemliydi. Tüm yerleşim birimlerine bu sonuç doğrultusunda bu tarz bir yatırım yapılıyor. Bu anlamda Ödemiş’te onayladı. EPDK bizim için anahtardı o anahtarı da sahip olduk. Bundan sonra adım adım doğalgaza doğru yol alacağız” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: