MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz, MHP Gelibolu ilçe teşkilatını ziyaret ederek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
MHP Gelibolu ilçe Başkanı Hikmet Dağlı ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz bir süre partililerle seçim istişaresinde bulundular. Yaklaşan erkenn seçim öncesi köy ziyaretlerini sürdüren MHP Gelibolu ilçe teşkilatının Çokal Köyü,Bayramiç Köyü ve Süleymaniye Köyü ziyaretlerine katılan MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz köylülerle bir araya gelen Korkmaz’a kadınlar yoğun olarak ilgi gösterdi.
Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor
Milletvekili Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor
Yayınlanma :
02.10.2015 10:39
Güncelleme :
02.10.2015 11:04


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: