“Köylerimizin Sorunlarını En Aza İndirmek İstiyoruz”
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Çanakkale Merkez İlçe muhtarlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde misafir etti. Köylerin sorunlarını tek tek not alan Milletvekilleri “Köylerimizin sorunlarını en aza indirmek istiyoruz” şeklinde ortak mesaj verdi.
Yayınlanma :
11.06.2019 18:49
Güncelleme :
11.06.2019 18:49


AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Muhtarlarımız ülkemizin adeta kılcal damarları. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile beraber her zaman tüm sorunlarınızda sizlerin yanındayız. Köylerimizde yaşanan en ufak sorun bizleri üzüyor. Bizlerin sizlere sunduğu desteğin karşılığını da sizlerden bekliyoruz. Bizler sizlerden bir parti temsilcisi gibi çalışmanızı değil köylerinizde ki her soruna kendi sorununuz gibi yaklaşmanızı bekliyoruz. Makul olan her talebe kapımız açık. Bizler her köyümüze en iyi hizmeti yapmak için çalışıyoruz. Her zaman ilgili kişi ve kurumlarla istişare ediyoruz. Bu yürüyüşümüze karşı tek bir beklentimiz var o da sizlerin desteği. Yapılan her yatırımda önceliğimiz Çanakkalemizin değerlerini daha ileriye taşımak, çiftçimizin ve esnafımızın beklentilerini karşılamak”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: