İzmir’in Dört Bir Köşesinde Hıdrellez Şenliği
İzmir’in Dört Bir Köşesinde Hıdrellez Şenliği
Yayınlanma :
04.05.2015 13:00
Güncelleme :
04.05.2015 13:00


İzmir’de Hıdrellez 5 Mayıs Salı günü, Gündoğdu meydanında düzenlenecek Roman Ateşi Festivaliyle kutlanacak. Saat 20.00’de Tepecik Flarmoni Orkestrası, 21.00’de Koçani Orkestrası ile birlikte Esma Recepova konser verecek. Gündoğdu, Roman Divası olarak kabul edilen ünlü sanatçının şarkılarıyla halkın coşacağını belirterek "Aynı gün saat 20.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi tarafından düzenlenen bir başka Hıdrellez etkinliği daha olacak. Gündoğdu’daki programa katılamayan İzmirliler, İkiçeşmelik mahallesi, Tepecik İşçiler Caddesi, Gürçeşme Vasıf Çınar İlkokulu, Eşrefpaşa mahallesinde Halitbey İlkokulu, Güney mahallesi Hamam sokağında sahne alacak 20 farklı grubun dans ve ritimleriyle Hıdrellez coşkusunu doyasıya yaşayacak.
6 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’de Roman bandosu eşliğinde Basmane meydanında başlayacak kortej yürüyüşünün ardından, 14.30’da Kültürpark’ta konserler ve dans gösterileri olacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: