İl Başkanı Sümer Ve Koordinatör Akdemir Afet Bölgesinde
İl Başkanı Sümer Ve Koordinatör Akdemir Afet Bölgesinde
Yayınlanma :
16.01.2015 08:40
Güncelleme :
16.01.2015 08:40


Demre’de Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş ve AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ile birlikte sel ve fırtınada zarar gören bölgelerde inceleme yapan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Üçağız ve Yavu mahallelerinde çiftçilerin sorunlarını dinledi. Sümer ve Akdemir, su baskını ve fırtınadan etkilenen çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulunarak, hasar gören bölgeler için çalışma başlatılacağını kaydetti.
Demre’den sonra Kaş ilçesine geçen Sümer ile Akdemir, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer’i makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: