Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ ve Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU’nun katılım sağladığı toplantıya; Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi YARIŞ, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KULA, GMKA Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN ve GMKA birim başkanları katıldı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerinin bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda; Çanakkale ve Balıkesir’de yapılması planlanan yeni yatırım ve projeler, Güney Marmara Kalkınma Ajansı aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmalar, uygulanmakta olan doğrudan faaliyet destekleri ve diğer mali destek programlarının uygulama süreçleri görüşüldü.
Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.
GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI TOPLANTISI BALIKESİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısı Balıkesir ili GMKA Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleşti.
Yayınlanma :
09.11.2023 14:44
Güncelleme :
09.11.2023 14:44


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: