Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne Fizik Tedavi Ünitesi
Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne Fizik Tedavi Ünitesi
Yayınlanma :
15.10.2015 17:30
Güncelleme :
15.10.2015 17:30


Hastana bünyesinde daha önce muhasebe ve arşiv odası olarak kullanılan 120 metrekarelik alan revize edilerek fizik tedavi ünitesi haline getirildi. İş adamı Necati Aydın’ın eşi Mübeccel Aydın adına yaptırdığı üniteye hayırseverler Mehmet Yıldırım, Fatih Acaroğulları ve Namık Kemal Yücel de önemli katkıda bulundu. Mübeccel Aydın Fizik Tedavi Ünitesi’nde aynı anda 12 hastanın modern cihazlarla tedavi görebileceği vurgulandı. Açılışa AK Parti Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan, Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.
Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahmeran Çelenkoğlu, 100 bin liraya mal olan üniteyi yaptıran hayırseverlere teşekkür etti. Ünitede aynı anda 12 kişinin tedavi edileceğini açıklayan Çelenkoğlu, ünitenin hizmet vermeye başladığını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: