Geçici Bakımevini Ziyaret Eden Öğrencilere Hayvan Sevgisi Aşılanıyor
Geçici Bakımevini Ziyaret Eden Öğrencilere Hayvan Sevgisi Aşılanıyor
Yayınlanma :
04.05.2015 12:55
Güncelleme :
04.05.2015 12:55


Tekirdağ Atatürk İlkokulu 1. ve 2. sınıf toplam 70 öğrencinin iki gün boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrenciler sokak hayvanlarının en büyük ihtiyacı olan sevgiyi minik dostlarla paylaştı. Geçici bakımevindeki sokak hayvanları ile keyifli zaman geçiren öğrenciler hayvanların bakımı hakkında bilgi alırken Süleymanpaşa Belediyesi’nin sokak hayvanlarını sahiplendirme projesinin detaylarını da öğrendi.
Ziyaret ikramlarla son bulurken Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne okul ziyaretlerinin haftanın iki günü devam edeceği bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: