Galatasaray’dan Çifte Kupa
Galatasaray’dan Çifte Kupa
Yayınlanma :
03.06.2015 23:30
Güncelleme :
03.06.2015 23:30


Bursaspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren büyük çekişmeyle geçen maçı Burak’ın 3 golüyle Galatasaray kazandı. Maçtan sonra tribünlere koşan sarı-kırmızılı futbolcular taraftarlarla birlikte tezahüratlar yaptı.
CİMBOM ÇİFTE KUPAYLA SEZONU KAPATTI
Öte yandan Galatasaray lig şampiyonluğunun ardından Ziraat Türkiye Kupasını da kazarak sezonu çifte kupayla kapattı. Galatasaray en son 1999-2000 sezonunda çifte sevinç yaşamıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: