Foça’nın Mavi Sularında 127 Yüzücü Kulaç Attı
Foça’nın Mavi Sularında 127 Yüzücü Kulaç Attı
Yayınlanma :
30.05.2015 16:00
Güncelleme :
30.05.2015 16:00


Foça ilçesinde iki gün sürecek olan ve merakla beklenen Açık Su Yüzme Şampiyonası renkli başladı. Oluşturulan yüzme parkurunda yapılan yarışlar yoğun ilgi görürken, şampiyonaya, 22 kulüpten 50’si bayan olmak üzere toplam 127 sporcu katılıyor. Bayan ve erkek sporcuların, 12, 13 ve 14 yaşta 2,5 kilometre, 15 ve 16 yaşta 5 kilometre, 17 ve 18 yaşta 7,5 kilometre, 15 ile 30 yaşta ise 10 kilometrelik mesafede yarışacağı öğrenildi. Müsabakaların ilk günkü startını ise, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ verdi.
Açılış töreninde konuşan Foça Belediye Başkanı Demirağ, şampiyonanın Foça için önemli bir deneyim olduğunu ifade etti. Türkiye Yüzme Federasyonu’na teşekkür eden Demirağ, "Umarım bundan sonraki organizasyonları daha üst seviyeye yükseltiriz ve uluslararası yarışlara da ev sahipliği yaparız" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: