Edip Akbayram Edirne’de Konser Verdi
Edip Akbayram Edirne’de Konser Verdi
Yayınlanma :
20.05.2015 09:35
Güncelleme :
20.05.2015 09:35


Ünlü sanatçı Edip Akbayram, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Edirne’de sevenleriyle buluştu. Saraçlar Caddesi’nde binlerce kişiye müzik ziyafeti sunan Edip Akbayram, bir de gönderme yaptı. Akbayram, “Dönekler, kim koyverdiyse onun yanından gidiyor. Ülkemdeki tüm dönekler için türkü söyleyeceğim” diyerek “Bittiye Yazın” adlı şarkısını seslendirdi.
Şarkısında, “Yürekleri korkularına yenilenlerin, suları kör kuyularına çekilenlerin, seslerini çölde, çölde yitirenlerin, kitabında sözü canım bittiye yazın” sözlerini vurgulayan Akbayram, şarkı bitiminde “Ben bu şarkıyı çok seviyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: