Diktiği Bez Bebeklerle Geçimini Sağlıyor
Diktiği Bez Bebeklerle Geçimini Sağlıyor
Yayınlanma :
30.05.2015 16:20
Güncelleme :
30.05.2015 16:20


75 yaşındaki Habibe Bedük, evinde diktiği bez bebekleri, duş liflerini Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Hükümet Caddesinde kurduğu tezgahta satıyor. Eşini 10 sene önce kaybettiğini belirten Habibe Bedük, 2 sene önce evinde dikiş yaptığını ve yaptıklarını satmaya karar verdiğini söyledi.
Satışların çok az olduğunu söyleyen Bedük, oğlunun yanında yaşadığını ifade ederek, "Tezgahımdaki bez bebekleri, duş liflerini ve sabunlukları kendim dikiyorum. Oyuncak kedileri ise dışarıdan alıyorum. Bunları satıyorum. 10 sene önce eşimi kaybettim, oğlumla birlikte yaşıyorum. 2 sene önce evimde diktiklerimi satma düşüncesi geldi aklıma. Ben de burada tezgah kurup bunları satmaya karar verdim. Tezgahta oyuncak kediler 10 lira, sabunluklar 3 buçuk lira ve bez bebekler ise 10 lira. Geçimimi bununla sağlıyorum. Sabahın erken saatlerinde geliyorum ve tezgahı kuruyorum. Satışlar çok az. Günde en az bir iki tane bez bebek zor satıyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: