“Çanakkale’nin belediyecilikte artık hizmetle buluşma vakti geldi”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haftalık olağan parti grubu toplantısında yerelde 20 adayın ismini kamuoyu ile paylaştı. Buna göre önümüzdeki yerel seçimlerde Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak 26. Dönem Ak Parti Çanakkale milletvekili Ayhan Gider Ak Parti’nin Çanakkale adayı oldu.


Konuyla ilgili olarak yerel basına konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan ilk olarak: “Önümüzdeki yerel seçimler Çanakkale için bir milat olacak” dedi. Konuşmasının devamında Çanakkale Belediyesi için aday gösterilen Ayhan Gider için: “ Adayımız uzun yıllar Çanakkale İl Özel İdaresi genel sekreterliği yapmış, bölgeye ve bölge sorunlarına yakından vakıf bir isim. Gerek idaredeki tecrübesi ve gerekse de siyasi birikimiyle Çanakkale için deyim yerindeyse biçilmiş kaftan” yorumlarında bulundu. Basının Ak Parti Çanakkale’yi alabilir mi? sorusu üzerine ise Turan şu yanıtları verdi: “ Belediyecilikte oy almanın birkaç kaynağı vardır.
Bunlardan ilki aday profilidir. Bu manada diyebilirim ki, Ayhan Bey’in fazlası var eksiği yok. Buna ek olarak mevcut belediyenin hizmet üretmek noktasındaki beceriksizliği yerel seçimlerde ön plana çıkan en önemli unsurlardandır. Çanakkale Belediyesi amiyane tabirle yıllardır Çanakkale’yi çiftliğe çevirdi”.
“Biz Çanakkale diyoruz. Hemşerilerimizden beklentimiz de artık CHP değil Çanakkale demeleridir”.
Sözlerine Çanakkale’nin sorunlarıyla devam eden Turan şu sözleri kaydetti: “Maalesef Çanakkale CHP ile birkaç yıl değil uzun yıllar kaybetti aslında. Yani Çanakkale tarihi, turizmi ve tarımıyla öylesine bir potansiyel barındırıyor ki siz ona bir adım atsanız o size koşarak gelir, ama gelin görün ki mevcut partinin belediyesi yıllardır yerinde saydı ve adeta Çanakkale’ye yüzyıl kaybettirdi. Artık istiyoruz ki Çanakkale hak ettiği yere gelsin ve Çanakkaleli hasret olduğu hizmetlere biran önce kavuşsun. Ayhan Gider ismi Çanakkale için büyük fırsat. Bu fırsatı gerçeğe çevirmek için bütün Çanakkale var gücüyle çalışmalı”.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: