Başkan Doğan ve beraberindeki Biga TSO heyeti Başsavcı Demir ile tek tek tanıştı. Daha sonra Demir, kısaca mesleki geçmişinden bahsetti ve Biga ilçesinde göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.
Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga’nın genel durumu, ticari ve sınai yapısı hakkında kısa bilgiler verdi ve Biga’da ahenkli bir çalışma ortamının bulunduğunu, istihdam oranının yüksek olmasından dolayı da huzur ve asayiş açısından önemli problemlerin yaşanmadığını, gerek kamu, gerekse özel sektörün el ele verip uyum içerisinde çalıştığını belirtti.
Karşılıklı görüş alışverişinin yaşandığı ziyaret, Başsavcı Demir’in Biga TSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ile son buldu.
BİGA TSO'DAN BAŞSAVCI DEMİR'E ZİYARET
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Akın ve Sedat Özer 05 Eylül 2023 Salı günü saat 15.30’da Biga Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni atanan Hüseyin Demir’i makamında ziyaret etti.
Yayınlanma :
07.09.2023 13:55
Güncelleme :
07.09.2023 13:55


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: