Başkan Yüksel müjdeyi verdi: "Ezinemizin 40 yıllık hayali gerçek oluyor"
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapım İhalesinin 2 Temmuz'da yapılacağını duyurdu.
Yayınlanma :
10.06.2020 12:43
Güncelleme :
10.06.2020 12:43


"Ezinemizin 40 yıllık hayali gerçek oluyor" diyen Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Ezinemizin 40 yıldan bu yana bir türlü çözüme kavuşturulamayan Ezine Küçük Sanayi Sitemizin Yapım İhalesi 02.07.2020 tarihinde Bilim ve Teknoloji Bakanlığımızda gerçekleştirilecektir. Hemşehrilerimize, Ezinemize, sanayi esnaflarımıza hayırlı olsun.
Desteklerinden Dolayı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan’a, AK Parti Genel Merkez Kadın Kollları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu’na, İl Başkanımız Sn. Naim Makas’a teşekkür ediyoruz."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: