Avrupa Umudu Edirne Garında Son Buldu
Avrupa Umudu Edirne Garında Son Buldu
Yayınlanma :
17.04.2015 13:55
Güncelleme :
17.04.2015 13:55


Edinilen bilgiye göre, yasa dışı yollardan Avrupa’ya gitmek isteyen kaçak göçmenler, Bulgaristan’a gidecek olan boş tren vagonlarına bindirildi. Edirne Garı’nda Bulgaristan’a tahıl taşınan boş vagonların içinde kaçakların tespit edilmesi üzerine yapılan aramada 2 vagonda bulunan Suriyeli göçmenler polis ekipleri tarafından çıkarılarak bekleme salonuna alındı. Küçük yaşta çocuklar vagonlardan inerken ve bekleme salonunda sık sık ağlarken ayakları tutmayan yaşlı bir kişi de vagondan 2 kişinin yardımıyla indirildi.
Organizatörler tarafından kişi başı bin dolara taşındıkları öğrenilen göçmenler, evlerinin Suriye Haseki’de bombalandığı için Avrupa’ya gitmek istediklerini anlattı.
Aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 35 kişi, Edirne Emniyeti Yabancılar Şubesi Geri Gönderme merkezine teslim edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: