Arkadaşını Balta İle Öldürdü
Arkadaşını Balta İle Öldürdü
Yayınlanma :
26.03.2015 10:50
Güncelleme :
26.03.2015 10:50


Olay, Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, yaz aylarında sahilde şezlong kiralama işi yapan Nazım Han ile arkadaşı Hasan Alpaslan, birlikte kaldıkları bekar evinde dün gece alkol almaya başladı. Bir süre sonra iki arkadaş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Nazım Han balta ile arkadaşının kafasına vurdu.
"BEN ARKADAŞIMI ÖLDÜRDÜM GELİP BENİ ALIN"
Arkadaşının başına balta ile vuran Nazım Han hemen jandarmayı arayarak, "Ben arkadaşımı öldürdüm gelip beni alın" dedi. Bunun üzerine Marmara Ereğilisi’ne bağlı Yeniçiftlik Karakol Komutanlığı ekipleri olay yerine geldi. Yaralı Hasan Alpaslan, ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesine götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Nazım Han’ın 132 promil alkollü olduğu belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: