TURAN VE GİDER'DEN BAŞKAN GÖKHAN'A ZİYARET

TAKİP ET

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, partisinin bayramlaşması için geldiği Çanakkale'de biz dizi ziyaretlerde bulundu. Turan, Valiliği ziyaretinin ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindekiler ile Çanakkale Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan misafirlerini kapıda karşıladı. Ziyaret ile ilgili görüşlerini dile getiren İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan; “Birlik ve beraberliği önemseyen bir ekip olarak çalışmaya başladık. Zaman zaman polemikler olabilir ama biz bundan sonrada kamu yararı için omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Bakan Yardımcısı olarak burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Beraber çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan’da ziyarette yaptığı açıklamada; “Ziyaretinizden dolayı çok şeref duyduk. Bakan yardımcısı olarak çok başarılı işlere imza atacağınıza inanıyorum. Görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.