Sigaraya 5 TL Zam Geldi!

TAKİP ET

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sigara zammı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda kimi sigara gruplarında fiyat artışlarına gidilmişti. Sigara fiyatlarında gerçekleşen artışların ardından Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş güncel fiyatlara dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunurken, 4 Eylül 2023 tarihi itibaren sigaraya 5 TL zam geldi. Bir sigara grubunda gerçekleşen artışın ardından, güncel fiyatlar merak konusu oldu.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş'ın açıklamasına göre, 4 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bir sigara grubunda 5 TL artış yaşandı. Gerçekleşen artış ile birlikte, en düşük sigara fiyatı 47 TL olurken, en yüksek sigara fiyatı 55 TL oldu. Sigara zamlarına ve fiyatlarını dair gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş da sosyal medya hesabı üzerinden güncel gelişmelere ve zam haberlerine dair bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.