Seçmenin kalbinde tek aday Sami Yavaş

TAKİP ET

Geçen dönem Umurbey Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz hafta AK Parti'den Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan kentin tanınan siyasetçilerinden Sami Yavaş, seçmenin kalbinde tek adayı.

 

 

 

Geçen dönem Umurbey Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz hafta AK Parti’den Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan kentin tanınan siyasetçilerinden Sami Yavaş, seçmenin kalbinde tek adayı.

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Yavaş, kent halkını kapı kapı dolaşıp projelerini anlatıyor.

 

Oldukça sıcak karşılanan Sami Yavaş, seçmenin kalbinde de tek aday olarak gösteriliyor.

 

Çanakkale’nin gelecek vizyonu için hazırladığı projeler ile kenti adeta bir mega kent haline dönüştürmek isteyen Yavaş’ın projelerini aktardığı Çanakkaleliler de kendisine büyük destek veriyor.

 

Kentin alt yapı sorunlarından üst yapıdaki bir çok eksikliğe kadar yarım kalan bir çok proje ve girişimi tamamlayarak Şehitler Coğrafyasına yakışan bir şehir yapma amacını taşıyan genç siyasetçi, Çanakkale’nin Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor.

 

Bu kapsamda çeşitli ziyaretler de gerçekleştiren AK Parti Çanakkale Belediye Başkan A. Adayı Yavaş, temaslarından da olumlu geri dönüşler alıyor.

 

Aday adaylığı başvurusunda “Çanakkale bizim evimiz, yuvamız, ortak sevdamız. Tek amacımız, Çanakkale’mizi adına ve tarihine yakışır güzellikte bir marka şehir hâline getirmek” vurgusu yapan Yavaş, “Barış ve huzur içinde yaşadığımız, güçlü ve mutlu bir ülke için, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Çanakkale’yi birlikte büyütmek için omuz omuza çalışacağız.” İfadeleri de başkanlık hedefine bir örnek olarak gösteriliyor.