Öğrenciler ödüllerini aldı

TAKİP ET

Çanakkale'de Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi kapsamında "Bağımlılıkla Mücadele" konulu düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Türkiye Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi"  kapsamında düzenlenen 'bağımlılıkla mücadele' konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler belli oldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, okul ve kurum yöneticileri, öğretmenler, derece alan öğrenciler ve velilerin katılım sağladığı ödül takdim töreni Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Çanakkale’de 106 eser ile katılım sağlanan yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından ödülleri takdim edildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri şu şekilde; Rüzgar Danış, Rakde Elhammadi, Elif Naz Altıok, Hüseyin Efe Balcı, Sadık Emir Özdemir, Melek Öz.