KEPEZ'DE "HALK" ÖNE ÇIKTI

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük beldesi konumunda bulunuyor. İlçe nüfusuna sahip olması ile öne çıkan Çanakkale'nin gözde beldesi Kepez, yatırımlarla öne çıktı. 2019'dan bu yana Kepez'de 'Halk' öne çıkarken, birbirinden farklı yatırımla ise öne çıktı. Kepez'in adı Özgür Kepez sloganları ile Halkın Kepez'i oldu.

Türkiye’nin en büyük beldesi konumunda bulunan Kepez’de, 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerden sonra bayrağı Birol Arslan devralmıştı. 2019’dan sonra belde de slogan Özgür Kepez olurken, halk için halk ile birlikte yatırımlar yapıyoruz ifadeleri kullanılmıştı.
O günden sonra ilçede Halk Hat, Halk Masası, Halk Kafe, Halk Bahçesi, Halk Kütüphanesi, Halk Çocuk Evi ve İçme Suyu Su Arıtma Tesisi açıldı.
Kepez’de yapılan yenilikler vatandaşlar tarafından takdir edilirken, bilhassa, sahil şeridine yapılan ve Kepez’e kazandırılan Halk Bahçesi’nde bugüne kadar çok sayıda düğün organizasyonu gerçekleşti. Sahil yolu yenilenerek, adeta kordon vatandaşların yaşam alanı haline getirildi.
Mavi bayraklı plajlar ise sadece Güzelyalı ve Çanakkale hattı ile sınırlı kalmadı. Kepez Halk Plajı da mavi bayrak ile ödüllendirildi.
Halk Çocuk Kültür Evi’nin açılması ile birlikte, Kepez’de 7’den 77’ye vatandaşların keyifli vakit geçirecekleri bir alan oluşturuldu ve Kepezliler artık Kepez’de vakit geçirir hale geldiler.
Cumartesi günleri de yarım gün Kepez Belediyesi’nde mesai yapılırken, vatandaşlar haftanın 6 günü hizmet alır hale geldiler.
Kepez’de 2019’dan bugüne uzanan süreçte projelerin ve yatırımların adı “Halk” olurken, aynı zamanda son yağışlarla birlikte artıma tesisinin de tam kapasite ile çalıştığı belirtildi.
Öte yandan Başkan Arslan’ın da her konuşmasında belirttiği gibi Kepez Belediyesi tarafından Kepezspor’a tam destek sunulurken, ilçede spor artık konuşulan gündem maddelerinden neredeyse ilki haline geldi.