CHP GENÇ ADAY ADAYLARINI TANITTI

TAKİP ET

CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından, Gençlik Kotası ile Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan partililerin tanıtım toplantısı düzenlendi. CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Eren Saraç; 'Daha çok genç arkadaşımızın listelerde yer almasını istiyoruz' dedi.

CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve CHP Çanakkale İl Başkanlığı tarafından, CHP Gençlik Kolları Genel Merkezinin yayınlandığı Genelge ile Gençlik Kotası ile Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylar olan partililerin tanıtım toplantısı düzenlendi. Bu tür listelerin kotalarla sınırlandırılmaması gerektiğini söyleyen CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Eren Saraç; “Daha çok genç arkadaşımızın listelerde yer almasını istiyoruz” dedi. Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurularının ilçelerde henüz tamamlanmadığını dile getiren CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz; “Tüm genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 31 Mart seçimlerinde iyi sonuçlar almak için çok çalışarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
“DAHA ÇOK ARKADAŞIMIZIN LİSTELERDE YER ALMASINI İSTİYORUZ”
CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Eren Saraç; “Cumhuriyet Halk Partisi 3. Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in dediği gibi, bizler, bu partini öz gücüyüz. Hayatın her alanında Cumhuriyet Halk Partisi Gençli Kolları’nın bir ferdi olduğumuzun bilincinde hareket ediyor. Partimizin bize ne zaman, nerede ihtiyacı varsa sorumluluktan bir an olsun kaçınmadan, aldığımız her görevi büyük bir özveriyle yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Gençlik Kolları Genel Merkezi’mizden gelen genelgeye göre, ‘örgüt denetiminde ön seçim yapılacak tüm seçim bölgelerinde Belediye Meclis Üyeliği listelerinde Gençlik Kotası uygulanması’. Gençlik kotası, 18-30 yaş arasını kapsıyor. Ayrıca Gençlik Kolları Yöneticisi görevini devam ettirirken, başvuran herkesin Gençlik Kotası’nda sayılması kararları Parti Meclisi’mizde oy birliğiyle kabul edilmiştir. Partimizin gençleşme çabasında sadece Gençlik Kotası’nın yetmeyeceği, aynı zamanda bu tür listelerin kotalarla sınırlandırılmaması gerektiğini savunuyor, daha çok genç arkadaşımızın listelerde yer almasını istiyoruz. Arkadaşlarımızın Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylıkları, başta partimize ve memleketimize hayırlı olsun” dedi.

“ÇOK ÇALIŞARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz; “Gençlerimizin de partimizde siyasete devam etmesi ve bizlerle birlikte seçimlerde aday olması bizleri çok sevindiriyor. Bu sayı az gibi görünebilir ama ilçelerimizde Belediye Meclis Üyelikleri için başvurular henüz tamamlanmadı. Tüm genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 31 Mart seçimlerinde iyi sonuçlar almak için çok çalışarak elimizden geleni yapacağız. Bu konuda da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.
Gençlik Kotası ile Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan partililer; “CHP Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İş İnsanı Müslüm Yalçınkaya, Avukat Alp Can Çakmak, İktisatçı Hülya Afat, Avukat Deniz Hazal Uysal, Turizmci Simge Kutlu, İş İnsanı Muhammed Ali Arıkan, Gıda Mühendisi Öykü Kaya. CHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Avukat Gizem Canan Erdem, Mimar Cansu Hülya Öztürk. CHP Çan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Optisyen Kerem Öner” şeklinde belirtildi.