BİGA' DA İLK İŞ GÖRÜŞMEM İLK İŞİM PROJESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

TAKİP ET

30.05.2024 tarihinde İşkur Biga Hizmet Merkezi'nde 2024 yılı itibariyle mezun olacak meslek lisesi öğrencilerini İşkur' da görevli İş ve Meslek Danışmanları ile tanıştırmak, İşkur kayıtlarını yapmak, çalışabilecekleri işler hakkında bilgi vermek, Biga Ticaret Ve Sanayi Odası

 

30.05.2024 tarihinde İşkur Biga Hizmet Merkezi’nde 2024 yılı itibariyle mezun olacak meslek lisesi öğrencilerini İşkur’ da görevli İş ve Meslek Danışmanları ile tanıştırmak, İşkur kayıtlarını yapmak, çalışabilecekleri işler hakkında bilgi vermek, Biga Ticaret Ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yönlendirilen işverenler ile işveren vekilleri ile görüşmelerini sağlamak ve işverenlerimizin ihtiyacı olan potansiyel gençlerimizi yetiştirmek üzere işverenlere kazandırararak iş hayatına katılımını sağlamak amacıyla İLK İŞ GÖRÜŞMEM İLK İŞİM Projesi’ nin imza protokolü düzenlendi.

Proje imza törenine Biga Kaymakamı Sn. Erdinç DOLU, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sn. Mehmet Uğur YAVUZ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Şadan DOĞAN, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Erkan BİLEN, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Sn. İbrahim MUTUR, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erkan ÖZKAN ve Biga SYDV Müdürü Sn. Nermin ŞAHİN katıldı.

Ayrıca Biga’ da faaliyet gösteren Doğtaş firmasından Ayşenur BEÇEL ve Türkan Aydın KÖPRÜLÜ, İçdaş firmasından Tayfun ÖZDEMİR, Atahan Madeni Eşya firmasından Elif ÖNER ve Demma Demir Çelik firmasından Niyazi GÖRMÜŞ mezun olacak öğrenciler ile görüşmeler yaparak öğrencilerin iş hayatına atılmaları konusunda destek verdiler.

 






İLK İŞ GÖRÜŞMEM İLK İŞİM Projesi BİGA PROTOKOLÜ İMZALANDI