Aliağa Kaymakamı Yılmaz’dan Vatandaşa Sitem
Aliağa Kaymakamı Yılmaz’dan Vatandaşa Sitem
Yayınlanma :
04.05.2015 12:35
Güncelleme :
04.05.2015 12:35


Aliağa’daki yolları bozduğu, çevreyi de kirlettikleri iddiası ile hafriyat kamyonlarına bir çözüm üretilmesini isteyen ve uzun süredir konu ile ilgili şikayetlerde bulunan vatandaşlara cevap, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz’dan geldi.
Sanayinin bir ülkenin olmazsa olmazı olduğunun altını çizen Yılmaz, hayati öneme haiz üretimin standartlar dahilinde sürdürülebilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: "Aliağa, Türkiye’nin enerji ve demir-çelik ihtiyacının yanı sıra bir çok ihtiyaca karşılık verebilen önemli bir sanayi kentidir. Tüm bunların yanında Aliağa’daki vatandaşlar zaman zaman ’Devlet neden bu kamyonlara bir çare bulamıyor?’ diye soruyorlar. Vatandaşlarımız olayları bazen yanlış açıdan değerlendiriyor. Hafriyat kamyonları istihdam anlamına geldiği gibi iş ve üretim anlamlarına da geliyor. Hafriyat kamyonlarının çalışmasını kişi ya da kişiler değil Devlet istiyor. Çünkü Devlet sanayi üretimini ve bir takım çalışmaları teşvik istiyor. Dolayısıyla kamyonların durması demek; sanayinin durması demektir."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: